valtteri.jpgValtteri "WooWoo Westfield" (OSH n)
 

Syntynyt 4.11.2005

Emä: Quan Fantacy (OSH b)

Isä: Quan Hot Shot (SIA n)

Kasvattaja: Saija Ahonen, Woo-Woo kissala

Olin jo pitkään potenut kamalaa kissan kaipuuta. Tovin etsimisen jälkeen pähkäilimme cornish rexien ja itämaisten lyhytkarvojen/siamilaisten välillä, ja loppu onkin jo arvattavissa ;) Löysimme Woo-Woo kissalan kotisivut,  ja heti ensi silmäyksellä ihastuin mustaan pikku mieheen. Harmiksi poika oli ehditty varata. Mutta kohtalo sanoi toisin ja Valtteri palautui kasvattajalle kun ei mitä ihmeellisimmistä syistä ollutkaan sopiva kissa hänet varanneelle. Kävimme vierailemassa Saijan luona ja heti ovelta näin että rotta meni eteisen poikki, ja toinenkin. Se oli ensimmäinen muistikuva Valtterista ja Vennistä, voi tavaton että ovat joskus olleet niin pieniä. Kotiin palattuamme pohdimme vielä tarkoin että uskallammeko ottaa tähän kolmen lapsen talouteen eläintä, kun olimme juuri saaneet kuulla että perhekokomme kasvaisi. Mutta niin vain kävi että viemärirotat muuttivat meille. 

Valtteri on luonteeltaan hieman hienohelmä äijä. Yritys on kova, ja välillä koko talo tärisee kun Valtteri yrittää esittää miestä! Mutta on tuo jätkä vähän hoomoilanen, esim. kun rapsuttelen sohvan reunaa niin tämä hienohelma löntystelee oitis paikalle kuin silinteri päässä ja keppi toisessa kädessä.  Ei ole vieläkään oppinut että hei tämä on leikki ja sinun pitäisi väijyä ja saalistaa! Valtteri onkin näin sanotusti vähän pihalla kaikesta ;) Hellyyden kipeä tapaus, tulee oitis paikalle kun vihellän. Kehräämään on kova, miten se jaksaa , eikö se väsy koskaan. Hän on iso mammanpoika. Veeti kun muutti perheeseen niin Valtteri on hieman joutunut nöyryytettäväksi ihan alusta saakka, jopa meidän pikku pimu päihittää hänet.

Elokuussa 2009 kun muutimme uuteen kotiin Valtteri löysi sisäisen miehuutensa näin vasta miltein 4v. Venni onkin sitten saanut huomiota osakseen. Valtteri leikattiin n.1vuotiaana. Olenkin pohtinut usein että meillä on täällä pikkuisia saunatonttuja riivaamassa niin eläin lapsia kuin noita karvattomiakin alkukantaisia lapsiani

Koko on Valtterin valtti. Näyttelyissä olemme aina saaneet kuulla ihailua taustalta kun V on astunut kehiin. Hän on kyllä näyttävän kokoinen. Kokonsa puolesta kunnon äijä mutta sisältä pikkuinen mammari ;) Ihana yhdistelmä.  Kiltti ja lempeä. 1vuotias poikani rakastaa varsnkin Valtteria. Eipä tuo miestä paljoa havahduta kun ihmis rääpäle painii tai tutkii häntää. Ja lapsi rakastaa, ja taitaa se toinenkin nauttia huomiosta.

Valtterin näyttely tulokset tähän mennessä

1.Helsinki, Finland (RUROK) EX 1 sekä Värin paras! Pentuluokassa 2006.

2. Vaasa, Finland 12.04.2008 (POH-KIS) EX1 CAP

   Tuomarina Jaana Jyrkinen (FIN)  Luokka 10 Kastraatti Tuomarin kommentit:

   "Suurikokoinen, hieman raskas mies. Suorahko profiili, hieno kiila, leuka ok.            Korvissa hieno muoto ja sijainti. Turkki lyhyehkö, kiiltävä, hieman avoin ja hilseilee. Valkoisia hajakarvoja. Häntä hienosti kapeneva. Kiltti jutteleva iso mies." 
  

3. Tampere, Finland 17.5.2008 (PIROK) EX1 CAP Tuomarina Michael Edström (Ruotsi)Luokka 10 Tuomarin kommentti:

     "Iso poika, pitkä elegantti vartalo, pitkät elegantit jalat. Naamaprofiili on hieman suippo, toivoi leveämpää eli "V" tyylistä naamaprofiilia. Nätti profiili, niska myös. Silmät hyvällä paikkaa. Korvat olisivat saaneet olla vähän alempana. Turkki oli erinomainen. Häntä oli hyvän muotoinen mutta olisi saanut olla pitempi. Kunto "erittäin hyvä tänään!" Yleisvaikutelma "Sweet, gentle and relaxed! Shows himself very well"

4. Kirkkonummi, Finland 11.10.2009 (URK) EX1 CAP PREMIER!

    Tuomarina Francoise Milcent  Luokka 10 Tuomarin kommentti:

     "Iso, painava poika. Silmien väri mukava. Yleisvaikutelma "a big boy" Ja muu jäi vähän tulkinnan alaiseksi.

Tuomari halusi nähdä Tp valinnassaa Valtterin uusiksi ja kolmesta kastraatista Valtteri tulikin toiseksi. Tuomari oli kahden vaiheilla ja kenties syynä kakkoseksi jäämisessä oli Valtterin hieman ärhäkkä luonne ;) Eli treeniä treeniä, mitä vain voi tapahtua.

5. Kuopio, Finland (ISROK) 14.11.2009 EX1 CAPIB VP-BIV! Tuomarina: Kristiina Rautio, FI Luokka 8

 

 

<h1><span style="text-decoration: underline;">Valtterin näyttely tulokset</span></h1> <p>1.Helsinki, Finland (RUROK) <b>EX 1 sekä Värin paras!<br /></b></p> <p>-&nbsp;</p> <p>2. Vaasa, Finland 12.04.2008 (POH-KIS) <b>EX1 CAP <br /> </b></p> <p>&nbsp;&nbsp; Tuomarina Jaana Jyrkinen (FIN) &nbsp;</p> <p>&nbsp;&nbsp; Luokka 10 Kastraatti</p> <p>&nbsp;&nbsp; Tuomarin kommentit:</p> <div align="center">&nbsp;&nbsp; <i>"Suurikokoinen, hieman raskas mies. Suorahko profiili, hieno kiila, leuka ok.&nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; Korvissa hieno muoto ja sijainti. Turkki lyhyehkö, kiiltävä, hieman avoin ja hilseilee. Valkoisia hajakarvoja. Häntä hienosti kapeneva. Kiltti jutteleva iso mies."&nbsp;</i></div> <div align="center">&nbsp;&nbsp;</div> <p>3. Tampere, Finland 17.5.2008 (PIROK) <b>EX1 CAP</b></p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Tuomarina Michael Edström (Ruotsi)</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Luokka 10</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Tuomarin kommentti:</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <i>"Iso poika, pitkä elegantti vartalo, pitkät elegantit jalat. Naamaprofiili on hieman suippo, toivoi leveämpää eli "V" tyylistä naamaprofiilia. Nätti profiili, niska myös. Silmät hyvällä paikkaa. Korvat olisivat saaneet olla vähän alempana. Turkki oli erinomainen. Häntä oli hyvän muotoinen mutta olisi saanut olla pitempi. Kunto "erittäin hyvä tänään!" Yleisvaikutelma "Sweet, gentle and relaxed! Shows himself very well"</i></p> <p>4. Kirkkonummi, Finland 11.10.2009 (URK) <b>EX1 CAP <span style="text-decoration: underline;">PREMIER</span></b>!</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Tuomarina Francoise Milcent</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Luokka 10</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Tuomarin kommentti:</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <i>"Iso, painava poika. Silmien väri mukava. Yleisvaikutelma "a big boy" Ja muu </i>jäi vähän tulkinnan alaiseksi.</p> <p>Tuomari halusi nähdä Tp valinnassaa Valtterin uusiksi ja kolmesta kastraatista Valtteri tulikin toiseksi. Tuomari oli kahden vaiheilla ja kenties syynä kakkoseksi jäämisessä oli Valtterin hieman ärhäkkä luonne ;) Eli treeniä treeniä, mitä vain voi tapahtua.</p> <p>5. Kuopio, Finland (ISROK) 14.11.2009 <b>EX1 CAPIB <span style="text-decoration: underline;">VP-BIV</span>!</b></p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Tuomarina: Kristiina Rautio, FI</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Luokka 8</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="text-decoration: underline;"> </span><img src="/files/tiitujenkatit.tarinoi.fi/valtteri_kolmas.jpg" alt="valtteri_kolmas.jpg" align="right" /></p>