Veeti "Saca`s Dallon of Daylight" (Cornish Rex CRX  a 09 24)

Syntynyt 04.07.2007 

Emä: Seer´s Jacaranda (CRX a 09 23)

Isä: IDP*Golden`s Bo Bo (CRX ns 24)

Kasvattaja: Kirsi Rintapää ja Mika Viitanen, Saca`s kissala

 

veeti_nuolaisee.jpgVeeti alias Saca`s Dallon of Daylight muutti meille aika yllättäen lokakuussa 2007. Olimme tyttärieni kanssa Vantaan kissanäyttelyssä ja bongasimme Veetin veljiensä kera. Heti ensi silmäyksellä ihastuimme. Olimme jo lähdössä pois näyttelystä, mutta vielä oli palattava Veetin luokse. Silloin törmäsimme Veetin kasvattajiin Kirsiin ja Mikaan, ja tietenkin "pahaksi onneksemme" juuri Veeti oli vielä vailla kotia. Ratkaisu oli helppo, tuo kaveri tulee meille  :) Kolmannesta kissasta olin haaveillut jo tovin mutta yllätyksenähän Veeti tuli, mutta minkäs sille voi kun joku iskeytyy sydämeen ja lujaa.
Veeti on luonteeltaan ihmisläheinen, vaatii päästä syliin yrittämällä lukuisia kertoja, periksi ei anneta. On yleensä siellä missä tapahtuu, lapsia ei ole koskaan pelännyt ja hakeutuukin heidän seuraansa.

Veeti on energinen, leikkisä, periksi antamaton häslääjä. Valtteri ja Vennikin ovat välillä kummissaan kaistapään tekemisistä. Monesti Veeti uhittelee ja leikkii macho miestä. Muistan hyvin ensimmäiset viikot kun kissat olivat tottuneet toisiinsa. Herra häslääjä kulki nokkapystyssä kaikkivaltias maisesti kun oli saanut kolme kertaa isomman Valtterin polvilleen. Pienestä ei hetkahdeta... ja sama meno jatkuu edelleenkin.

veeti_ekana_pivn.jpg